Opptur og nedtur i første NM-runde

Første NM-runde i racing gikk av stabelen på Vålerbanen nå på Lørdag, og THB. Motorsport fra Haugesund var på plass med høye forventninger, og samtidig spent på hvordan de ville hevde seg i dette feltet i år.
Det er gjort en mengde små forbedringer på bilen i vinter og det var ett spenningsmomentet om vi hadde gjort de riktige grepene. På treningen fredag så var det regn og veldig glatt bane, så vi fikk ikke helt svar på om bilen var blitt bedre, men utover kvelden tørket det opp igjen og vår fører, Tor H.Brynjelsen, satte bedre og bedre tider for hver gang han var utpå banen. Han mente at bilen var mye letter å kjøre nå enn i fjor, og samtidig satte han sterkere tider en sist vi var på denne banen.

Lørdagens tidstrening ble en positiv opplevelse med raskere tider enn dagen før, og totalt en 12. plass. Ved den første finalen, sprintløpet på 7 runder, ble det en god 8.plass i totalen og en 3. plass i klassen. Dette var en godt opptur, og en indikasjon på at vi er på rett veg med utviklingen.

Nedturen kom i den andre finalen(langløpet) der det ble en svikt i ABS systemet og han havnet i sandfella i 150 km/t. etter ca. 3 – 4 runder. Bilen er like hel men skuffelsen etter avkjøringen var til å ta og føle på, etter som forventningene til denne finalen var stor etter en lovende 1.finale.

Tekst: Tor H. Brynjelsen
Bilder: Knut Magnor Helgeland

Det er ikke åpent for kommentarer.