Danmark Grand Prix

Som dere alle sikkert fikk med dere så hadde vi et clutch havari under løpet på Kinnekulle, og dette er nå reparert. For å være på den sikre siden så er det nå montert inn en forsterket clutch, levert av Gøtz Motorsport i Tyskland. Vi har også hvert i kontakt med KMS (Kristoffersen Motorsport) i Sverige for å tilegne oss erfaringsgrunnlaget de har på dekk, luft og innstillinger på bilen. Den kontakten vi har med KSM har hvert verdifull for oss i den utvikling vi har hatt, og fortsatt har på bilen.

Løpet på Kinnekulle var en verdifull erfaring for både førere og mekanikere. Førerne senket tidene sine for hvert pass de gjennomførte, og det lå ann til en sterk deltakelse fra førernes side.

Frode Lie som var tiltenkt GT deltakelsen hadde 5 startspor totalt i GT til den første finalen i NM / GT klassen, og ble nr. 7 totalt (nr. 3 i sin kategori) med clutch havari.

Tor H.B. hadde kjørt inn til 3 startspor i SSK Nordic Youkohama klassen, men ble dessverre forhindret til å starte pga. det før omtalte havari.

Som overskriften til denne rapport viser så har vi nå melt oss på til Danmark GP på Jyllandsringen, og reiser til dette stevne med ambisjoner om å senke de tider vi oppnådde der i fjor og en plassering blant topp 10.

– Tor H. Brynjelsen

Det er ikke åpent for kommentarer.