SSC FESTIVAL, RING DJURSLAND – DK

Som sikkert noen av Dere har registrert så går andre NM runde på Rudskogen denne helgen, men de observante har sikkert registrert at vi ikke er med på dette løpet. Dette har sin årsak i at arrangør ikke vil følge det oppsatte og avtalte program skissert fra NBF, om at NM programmet skal avvikles på lørdagen.

sg1l1312th.jpgVi har som dere allerede vet satt opp SSC Festival på Ring Djursland på vår kallender, og er der nå påmelt og klar for å reise.

Det er en liten forandring i de opprinnelige planene, og det er at vi her på festivalen skal delta sammen med Tyskerne i den Tyske serien Spezial Tourenwagen Tropee (STT). Dette er en serie som har 6 avdelinger/løp fordelt i Tyskland, Danmark, Holland og Kroatien, og er vel det som er det nærmeste vi kan komme til Special Saloon her i Norden.

En del av strategien med å delta i STT her er at vi har planer om å delta i finalen til denne serien på Nurnburgring i september. Dette er noe vi kommer tilbake til i høst når planleggingen startet for dette løpet.

Når vi har valgt å forandre litt på planene så har det også sin årsak i hva vi får igjen for hva vi legger i dette av tid og økonomi, og det syntes som om vi får mest igjen for dette slik vi nå har prioritert for dette løpet, sammenlignet med løp i Norge.

Tor H.Brynjelsen. 14.06.

Det er ikke åpent for kommentarer.