Sesongstart!

Sesong start 2013.
Nå er sesongen endelig i gang, og jeg har for dette året engasjert meg sterkt i å få i stand et Nordisk Racing samarbeid. Dette har resultert i en vennskaps cup som skal avvikles parallelt med NM og DM i henholdsvis Norge og Danmark. Mer info. om dette er å finne på www.racingnm.no

Min satsing i år blir i det Danske mesterskapet og Nordisk cup. Første løpet er allerede gjennomført på Ring Djursland, hvor jeg fikk en tredje, en andre og en første plass i klassen, og dermed vinner av SSC 3 i åpningsløpet. Nå videre så har jeg planlagt å delta på åpningsløpet her hjemme, som går på Vålerbanen nå i mai, nærmere bestemt den 11 og 12. Dette løpet er med i planene for å få litt mer tid på bane og trening for meg selv, samt å markedsføre de Nordiske løpene. De store løpene for meg vil utvilsomt være på Rudskogen i juni og Jyllandsringen i august. Det er med stor spenning i kroppen jeg ser frem til disse løpene.

Vi har også på planen å få til en VIP. tur til Jyllandsringen (se eget nyhetsinnlegg), og her er det en viss forventning å få med en rekke gjester på en topp Racing Weekend, invitasjoner er sendt ut og vil også ligge her på denne siden for de som er interessert.

Det er ikke åpent for kommentarer.