Ring Djursland 2.-3. juni 2012

Norsk besøg på Ring Djursland

Haugesund-køreren Tor Brynjelsen deltog i Special Saloon Car Festival på den danske racerbane, Ring Djursland. En handske var weekendens store udfordring. Tor Brynjelsen har i flere år været en flittig gæst på de danske racerbaner, og i 2012 deltager han i alle løb i Special Saloon Car-mesterskabet med sin hurtige Audi RS4. Ring Djursland er kendt som en kort, men krævende bane, og vejret viste sig også fra sin lumske side i weekenden.

I tidtagningen placerede Tor sin røde Audi midt i feltet på en andenplads i SS3-klassen, svarende til 12. pladsen i det generelle klassement. Den regnvåde asfalt gjorde ikke den teknisk krævende bane lettere at køre rundt på, men firehjulstrækket var en god hjælp i det våde føre. Når først den 60-årige blikkenslager får sin styrthjelm på, vil ingen tro at han er en dag over 20. Der blev også kæmpet for placeringerne i søndagens første heat, hvor landsmanden Bjørn Olaf Wiik gav kamp til stregen med sin BMW M3.

Inden andet heat brød kaos løs hos THB Motorsport. Først havde teamet arbejdet på et ophæng på bagakslen, og da bilen skulle på banen, skete det uheldige: De påkrævede brandsikre handsker var blevet væk, og uden dem ville Tor ikke få lov at komme på banen. «Vi ledte og ledte både bil, bus og telt igennem, men den ene handske var væk», forklarer Tor Brynjelsen, der til sidst måtte låne en handske af en konkurrent. «Hjælpen kom bare for sent, og jeg nåede ikke til start til tiden», konstaterer Tor tørt.

Til start kom Tor og Audien til tredje og sidste heat, men trods en ihærdig indsats måtte han nøjes med 15. pladsen. «Vi havde flere forskellige små-problemer», fortæller Tor. «Min fysiske form er ikke helt hvor den gerne måtte være, og med både lidt tekniske fejl og den manglende handske var der meget stress på.»

Tor Brynjelsen og THB Motorsport er tilbage på dansk asfalt i august, når Special Saloon Car-klassen kører på Padborg Park tæt på den dansk-tyske grænse.

THB Motorsport

Det er ikke åpent for kommentarer.