2012

Hei alle sammen, nå blir det forhåpentlig litt bevegelse på denne siden igjen. Etter at vi i racing/motorsport miljøet her på Haugalandet hadde nå på fredag en motorsport aften i Munkekjelleren , er det en viss fare for at motivasjonen er stigende for den sesongen som ligger foran oss, og ikke minst i mitt eget team.

Sesongen i fjor var litt sånn opp og ned, og derfor ble det ikke referert noe særlig fra løpene heller, men det siste løpet på Padborg Park var en god opptur som endte med en sammenlagt 2 plass og det var godt å ta med seg som en avslutning for det året.

Når vi nå ser fremover for dette året så er det terminfestet 5 løp i den Danske serien for Special Saloon Car og jeg har en magefølelse for at den serien er den rette for meg i år.

Her hjemme er det terminfestet 6 løp for NM / NC og det er 2 av dem i Sverige. Så reisetider og avstander blir omtrent det samme hvor jeg deltar.

Det som taler for å kjøre i Danmark er at det her skal kjøres 3 tellende heat pr. løpsweekend, som virker spennende og kan bli en fysisk utfordring. Samt at det er god spredning på løpenes datoer.

Her er løps datoene;

28. 29. April Åpningsløpet, med avd. 1, 2, og 3. Jyllandsringen

01. 02. Juni Løpsavdeling 4, 5, og 6. Ring Djursland

11. 12. August Løpsavdeling. 7, 8, og 9. Padborg Park

25. 26, August Danmark GP. med avd. 10, 11, og 12. Jyllandsringen

15. 16. September Finale løpene med avd. 13, 14, og 15. Ring Djursland

THB

Det er ikke åpent for kommentarer.