GP Danmark

Da er GP Danmark på Jyllands-Ringen ferdigkjørt.  Som medfølgende fotograf hadde jeg en knall helg, og fikk knipsa masse bilder. Det er lagt ut bilder fra teamet nå på galleriet. Det er også en link videre til enda flere bilder fra løpshelga.

Løpet i Danmark var større enn de jeg har vært på i norge, og med STCC «sirkuset» på plass var det nok av kjente førere å se rundt om i depo. Det var fin stemmning, og selv om været til tider var av det fuktige slaget, så var det varmt og fint når sola brøt igjennom. Det var riktignok ikke helt ideele forhold for fotografer, da Danskene hadde vært veldig påpasselige med beskyttelsesgjærdene rundt banen,  men fant ett par plasser hvor man kunne få knipsa uten for mye hinder.

Tor Brynjelsen vil også skrive noen ord om hvordan løpene gikk, så følg med! 🙂

Det er ikke åpent for kommentarer.