Jyllandsringen

Det var en stor opplevelse å komme tilbake til det Danske SSC og miljøet der, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Men det er med beklagelse å meddele at jeg pga. en stram tidsklemme må velge vekk løpet på Padborg park nå i Mai.

Det er mitt håp og intensjon å komme tilbake på Djursland i neste måned, og da med en forhåpentligvis sterkere fysikk, slik at jeg er i stand til å fullføre hele stevnet med en forhåpentligvis hederlig plassering. Løpet på Jyllandsringen ble både en opptur og nedtur for meg. Oppturen var at vi kunne sortere ut en del små problemer med bilen, og at den etter hvert fungerte veldig godt. Nedturen var meg selv og fysikken, den må forbedres !

Jeg hadde en intensjon om å delta mest mulig i den Danske SSC cup da jeg tilmelte meg tidligere i vår, og den intensjonen er fortsatt aktuell, så de resterende løp står høyt på prioriteringslisten for høsten. Det er vel som for oss alle, økonomien som styrer det meste her i livet, så det gjenstår å se hva livet bringer. Uansett dette er livet og jeg ønsker alle som er på Padborg en uforglemmelig weekend og all hell og lykke.

Mvh
Tor H.Brynjelsen

Det er ikke åpent for kommentarer.