2.runde NM – Karlskogan

NM runde to ble avviklet på Karlskogabanen i Sverige nå sist helg og vi innfant oss på banen om fredagen for å få med oss fritreningen den dagen. Men etter ca. 11 timers kjøring fra Haugesund fredag formiddag med start klokken 0300 om morgenen så var utbytte av den treningen så som så. Lørdagen opprant med mulighet for regn, men på tidkjøringen for finalene var det tørt på banen og jeg satte en tid jeg var sånn delvis fornøyd med. Det ble totalt 16. startspor som også kvalifiserte til 5. spor i min kategori/klasse.

Ved opplining til finalen så været ut til å fortsatt bli tørt, men etter at pacecar slapp feltet til start, startet også regnet. Jeg fikk da utnyttet både min kjørestil og bilen fult ut og startet en opphenting av konkurrentene foran meg slik at jeg etter 7 runders finalen kom inn på 4. plass i feltet og det ble en 3 plass i GT.2 som jeg var meget fornøyd med. Det viste seg også at jeg hadde satt en så god rundetid under denne finalen at det kvalifiserte til 3. Startspor til langfinalen neste dag. Det gir jo selvtillit å vite at jeg er blant de raskeste på vått underlag, og jeg ser frem til fortsettelsen.

På søndagen var det duket for langfinale med obligatorisk depotstopp noe jeg ikke hadde gjort før ettersom jeg ikke fullførte på Våler i den første runden. Starten gikk etter vanlig mønster, men jeg er  som vanlig litt treg i starten og kom litt på etterskudd der. Finalen forløp for så vidt brukbart med en 3.plass i GT.2 som jeg kjører, men det hadde falt av et par av mine konkurrenter i denne klassen så motivasjonen gikk litt ned for å holde fult under alle rundene. Og det ende med en 12 -13 plass i totalen.

Fasiten på helgen med to tredjeplasser gir en god pott poeng i NM sammenheng og jeg er spent på hvor vi er nå. Dette kommer sannsynligvis på NBF’s sider i løpet av uken.

Det er ikke åpent for kommentarer.