Arkiv for mai 2013

VIP TUR JYLLANDSRINGEN 23.–25. AUGUST 2013

søndag 5. mai 2013

Vi har med dette gleden av å invitere Dere til det store og tradisjonsrike Grand Prix Danmark.

Her er en link med mer informasjon om turen, samt påmeldingsinformasjon: VIPtur

Sesongstart!

søndag 5. mai 2013
Sesong start 2013.
Nå er sesongen endelig i gang, og jeg har for dette året engasjert meg sterkt i å få i stand et Nordisk Racing samarbeid. Dette har resultert i en vennskaps cup som skal avvikles parallelt med NM og DM i henholdsvis Norge og Danmark. Mer info. om dette er å finne på www.racingnm.no

Min satsing i år blir i det Danske mesterskapet og Nordisk cup. Første løpet er allerede gjennomført på Ring Djursland, hvor jeg fikk en tredje, en andre og en første plass i klassen, og dermed vinner av SSC 3 i åpningsløpet. Nå videre så har jeg planlagt å delta på åpningsløpet her hjemme, som går på Vålerbanen nå i mai, nærmere bestemt den 11 og 12. Dette løpet er med i planene for å få litt mer tid på bane og trening for meg selv, samt å markedsføre de Nordiske løpene. De store løpene for meg vil utvilsomt være på Rudskogen i juni og Jyllandsringen i august. Det er med stor spenning i kroppen jeg ser frem til disse løpene.

Vi har også på planen å få til en VIP. tur til Jyllandsringen (se eget nyhetsinnlegg), og her er det en viss forventning å få med en rekke gjester på en topp Racing Weekend, invitasjoner er sendt ut og vil også ligge her på denne siden for de som er interessert.