Arkiv for februar 2010

2010

lørdag 6. februar 2010

2010 Hva nå ??

Hei alle sammen

Det har vert stille på denne siden nå i vinter, men her kommer noe om det som jeg tenker på for sesongen og hva vi har vert på i vinter.

For det første så hadde jeg tanker om å delta på / i den Tyske serien STT, og var i kontakt med dem allerede i Nov./Des. for å få en oversikt over de løpene de hadde på sin kalender. Dette trakk ut og jeg fikk tilbakemelding om at kalenderen ville være ferdig i god tid før jul. For å gjøre en lang historie kort så kom en foreløpig kalender elektronisk til meg for et par dager siden, og planleggingen vil som du sikkert forstår bli påvirket av dette.

Samtidig er også tanken om å delta på langløp på Nurnburgring i dette året fortsatt levende, da jeg hadde som mål for 3 år siden om nettopp dette. Jeg har hvert i kontakt med aktuelle førere til et slikt opplegg og det gjenstår å se om disse har den nødvendige økonomi og vilje til dette. Det vil i løpet av kort tid fremkomme litt mer om den økonomiske siden av denne satsingen og om førerne blir med.

Kommer tilbake til dette.

Samtidig er de tanker om den Tyske STT serien fortsatt aktuell da det vil bli spennende baner de skal kjøre på, og for meg vil bli et alternativ hvis det ikke blir aktuelt med langløp og flere førere.

Jeg tok deler av laget med meg til den store Autosport messa i Birmingham nå i Januar, og der fikk vi mange positive inntrykk og iver for å komme i gang med sesongen som ligger foran oss.

Jeg kommer snart tilbake med de konkrete planer på denne siden når jeg har fått den riktige oversikten.