Arkiv for oktober 2009

Sesongslutt 2009

søndag 4. oktober 2009

Ja nå er sesongen slutt, og jeg er glad for at vi har nådd målet for i år. Det vil si at måletsettingen var å bli blant de fem beste i Norges Cup sammendraget i GT 2, og blant de ti beste i NM sammendraget generelt.

Når jeg gjør opp status for sesongen, og ser på slutt resultatet, så er det en realitet at jeg ble nr. 3 i Norges cupen for GT 2, og nr. 8 i GT. NM generelt.

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg ikke kommentert de siste løpene av sesongen. Det retter jeg opp i nå, og kommer her med noen kommentarer på høst løpene.

Kinnekulle løpet som gikk i juli hadde jeg valgt vekk på et tidlig tidspunkt, fordi jeg hadde meldt meg på til å gå Nijmegen-marsjen i Nederland, som ble avviklet uken før Kinnekulle løpet. Og av erfaring fra tidligere deltakelse i denne fysisk anstrengende marsjen, så viste jeg at å kjøre løp umiddelbart etter den var ferdig ikke ville være noen stor opplevelse.

Rudskogen racing festival ble en gedigen nedtur arrangørmessig, der de ikke klarte å holde tidskjema og avlyste den siste finalen for 3 NM klasser deriblant GT klassen.

Resultatmessig så var jeg sånn mellomfornøyd her og endte opp med en 4 plass i GT 2, og nr 14 totalt i sprint løpet.

Våler banen er arrangør av NM finalene, og gjennomfører et godt arrangement hvor de også finner plass til et erstatnings løp for det avlyste på Rudskogen.

Mine resultater her er litt bedre enn før, og jeg avslutter sesongen med en 2 plass i GT 2 i langløpet, som også gir en god opptur for selvtilliten frem mot neste sesong. Det skal også her nevnes at jeg hadde med meg Henning Isdal som 2.fører, og han var også en del av avsluttningsløpet.