Arkiv for oktober 2008

THB Motorsport på Nurburgring

tirsdag 28. oktober 2008

Sesongens siste løp ble en skikkelig opptur for fører og mekanikere i THB motorsport. Vi hadde forberedt oss godt før avreise med test på Reve gokartbane og med en gjennomgang av rutinene våre for løp. Med tidligere løp i år og de problemer vi har hatt som bakteppe for forberedelsene før turen til Tyskland, så må dette løpet karakteriseres som vellykket.

Det var med stor spenning i kroppen vi tok ut nedover Tyskland, og det var planlagt en dag ekstra for å få med fritreningen om Fredagen, dette for å få så mange runder som mulig på banen ettersom jeg ikke har kjørt på den før. Treningen foregikk på våt bane, men vi valgte å kjøre på sliks Ettersom det ikke regnet og mulighetene for at det tørket opp var til stede, så ville vi spare på regndekkene.

Spenningen løsnet etter hvert og det gikk fortere og fortere på runden, men noen topptider ble det ikke da målet med treningen var å finne mest mulig ut av banens karakter og hvordan jeg kunne ratte bilen mest mulig effektivt rundt banen.

Lørdagen opprant med sol og noe høyere temperatur enn dagen før, og alt lå til rette for en fin racing dag.

På den obligatoriske treningen om formiddagen satt jeg forholdsvis gode rundetider og lå sånn ca midt i feltet, en del bak de muskelsterke bilene men foran en del Porscher , så jeg var rimligt fornøyd selv. Om ettermiddagen var det kvalifisering, og jeg gikk på med krumm nakke for å prøve å sette noen bedre tider enn på formiddagen, men det viste seg å bli verre å få til, da det ene framdekket tok kvelden og ble helt slitt ned til korden og jeg kunne da ikke gå så hardt inn i svingene som jeg ville og tidene ble deretter. Så det resulterte i at jeg ikke klarte bedre startspor enn 22 til begge finalene til Søndagen

Finalene på søndagen ble imidlertid en opptur med oppkjøring fra 22 startpossisjon til en 15 plass generelt ved målgang, dette ble også resultatet i den siste finalen. Dette var også 2 fjerdeplasser i min gruppe(klasse).

Alle i teamet jobbet godt og effektivt for å få til dette resultatet, og når vi lykkes så kan vi se neste sesong lyst i møte.

Det kommer alltid noen tanker om justeringer etter en sesong, slik er det med oss også ,så vi har litt å gjøre nå frem til jul. Målet er at bilen med de justering som ligger foran oss skal være klar før året er omme, slik at planleggingen for neste år startes med bilen komplett.