Arkiv for august 2008

Danmark Grand Prix

tirsdag 12. august 2008

Som dere alle sikkert fikk med dere så hadde vi et clutch havari under løpet på Kinnekulle, og dette er nå reparert. For å være på den sikre siden så er det nå montert inn en forsterket clutch, levert av Gøtz Motorsport i Tyskland. Vi har også hvert i kontakt med KMS (Kristoffersen Motorsport) i Sverige for å tilegne oss erfaringsgrunnlaget de har på dekk, luft og innstillinger på bilen. Den kontakten vi har med KSM har hvert verdifull for oss i den utvikling vi har hatt, og fortsatt har på bilen.

Løpet på Kinnekulle var en verdifull erfaring for både førere og mekanikere. Førerne senket tidene sine for hvert pass de gjennomførte, og det lå ann til en sterk deltakelse fra førernes side.

Frode Lie som var tiltenkt GT deltakelsen hadde 5 startspor totalt i GT til den første finalen i NM / GT klassen, og ble nr. 7 totalt (nr. 3 i sin kategori) med clutch havari.

Tor H.B. hadde kjørt inn til 3 startspor i SSK Nordic Youkohama klassen, men ble dessverre forhindret til å starte pga. det før omtalte havari.

Som overskriften til denne rapport viser så har vi nå melt oss på til Danmark GP på Jyllandsringen, og reiser til dette stevne med ambisjoner om å senke de tider vi oppnådde der i fjor og en plassering blant topp 10.

– Tor H. Brynjelsen

SSK pressemelding fra Kinnekulle Raceweek

lørdag 2. august 2008

Nedenfor følger SSK sin pressemelding fra Kinnekulle Raceweek. Det vil etterhvert dukke opp en egen rapport fra Raceweek, så følg med!

Norska GT-förare på besök på Kinnekulle Ring
Stockholms Sportvagnsklubb anordnade sin traditionella stora sommartävling «Raceweekend». Tävlingen pågick i dagarna fyra från 24:e till 27:e juli. 150 förare körde i 14 olika klasser. Det var SM i Superkart, RM i Drifting, GT, Seven Racing, Standard Production, Formel Basic samt alla SSK´s egna klasser. Tävlingarna besöktes av ca 1600 personer.
(mer…)