Arkiv for mai 2008

Nedetid for websiden

torsdag 15. mai 2008

Det var fra litt kluss med DNS til domenet tirsdag ettermidag til i dag, og siden lå da nede. Nå er dog ting rettet opp, og alt skal fungere som normalt igjen.

Rapport fra Våler

mandag 12. mai 2008

Våler, 1. NM-runde 2008

Turen østover startet torsdag ettermiddag med en gang bussen var lastet med bil og mannskap. Med en kjapp overnattning i Seljord, var vi på plass på Vålerbanen fredag formiddag. Etter innsjekk og oppsett av lagtelt i depo fikk vi etterhvert bilen ut av bussen og klar for teknisk kontroll, og selvfølgelig kjøring på banen.

Tor Brynjelsen kjørte første pass, og fikk 8 runder før treningspasset ble rødflagget pga en utkjøring hvor en bil måtte hjelpes tilbake til depo. Tor Brynjelsen kjørte da inn i depo, og vi byttet fører til Frode Lie som fikk sin debut i bilen.

Frode kjører bedre runde for runde, og begynner utover i treningspasset å bli kjent med bilen. Etter 12 runder ryker derimot indre drivledd, og han må stoppe langs banen. Før det skjer fikk frode satt sin foreløpig beste rundetid med bilen på 1.06.2, mot Tor sine 1.06.5.

(mer…)

Bilder fra Våler 9.-10. Mai

søndag 11. mai 2008

sg1l1379.jpgBilledgalleriet er nå oppdatert med bilder fra vårt besøk på Vålerbanen i forbindelse med 1. runde av NM 9.-10. mai. Det vil snart bli lagt ut en pressemelding og rapport derfra, men foreløbig er iallefall galleriet oppdatert med mange bilder fra en begivenhetsrik helg på Våler.