Arkiv for kategorien 'Websiden'

Sesongen for dette året

søndag 25. april 2010

Sesongen for meg dette året blir en del annerledes en først tenkt.

Jeg ser nå i første omgang på NM løpene her hjemme som et satsningsområde, men foreløpig har jeg bare tenkt på et løp nå før sommeren, og kanskje to til tre på høsten. Dette blir det tatt avgjørelser på underveis. Klaffer det så ser vi på flere løp i NM kalenderen.

Langløpene som jeg var inne på i tidligere innlegg er ikke aktuelt for denne sesongen, da aktuelle førere ikke har gitt meg de positive tilbakemeldinger som behøves for en slik satsing.

Bilen har fått litt pleie nå på ettervinteren med at det er satt inn et nytt dashbord av meget lett materiale, samt at mekanikeren har fått orden på hjulvinkler og innstillinger. Videre så har ABS systemet hvert til oppgradering i Tyskland og dette er nå montert tilbake og luftet klart til bruk.

Det neste som skal skiftes er front fangeren, den er til lakkering hos Torgersen og forventes levert i slutten av april.

Nye dekk er også bestilt og forventes levert i uka som kommer.

Jeg var også på Haugaland motorpark og deltok på NAF Haugaland’s motordag, og fikk der en god del runder for både test og inspirasjon for den kommende sesongen.

Vi alle i laget ser frem mot sesongstart på Våler den 14 og 15. mai.

Terminliste 2010

Det er også lagt ut noen bilder fra motorsportens dag på vårt galleri

THB.

Våler 18.-19. september

onsdag 23. september 2009

Dersom man går inn på vårt galleri (klikk på bildet til venstre!) så er det nå lagt ut bilder fra NM-finalen på Våler 18-19.september. Det er da primært bilder av THB Motorsport bilen og teamet.

Dersom dere ønsker å se flere bilder er det også lagt ut litt HER hvor man finner bilder av mange av de som deltok i helga.

Det vil bli lagt ut en oppsumering av løpshelga og en sesongoppsumering etterhvert.

Billedgalleriet er oppdatert!

tirsdag 12. mai 2009

Vi har nå lagt ut bilder fra NM-runden i asfaltracing på Vålerbanen som foregikk 8-9. mai. Du finner dem i vårt galleri

Nedetid for websiden

torsdag 15. mai 2008

Det var fra litt kluss med DNS til domenet tirsdag ettermidag til i dag, og siden lå da nede. Nå er dog ting rettet opp, og alt skal fungere som normalt igjen.

Gallerioppdatering

mandag 28. april 2008

Har oppdatert galleriet med bilder fra grillfest 25/4.

Galleriet oppdateres

mandag 4. februar 2008

Vi er i ferd med å få lagt ut bilder fra 2007 sesongen i galleriet, og håper å være ferdig med det iløpet av noen dager. Galleriet finner du her, eller du kan gå inn via linken til høyre på siden.