Arkiv for kategorien 'Løp'

Ring Djursland 2.-3. juni 2012

fredag 8. juni 2012

Norsk besøg på Ring Djursland

Haugesund-køreren Tor Brynjelsen deltog i Special Saloon Car Festival på den danske racerbane, Ring Djursland. En handske var weekendens store udfordring. Tor Brynjelsen har i flere år været en flittig gæst på de danske racerbaner, og i 2012 deltager han i alle løb i Special Saloon Car-mesterskabet med sin hurtige Audi RS4. Ring Djursland er kendt som en kort, men krævende bane, og vejret viste sig også fra sin lumske side i weekenden.

I tidtagningen placerede Tor sin røde Audi midt i feltet på en andenplads i SS3-klassen, svarende til 12. pladsen i det generelle klassement. Den regnvåde asfalt gjorde ikke den teknisk krævende bane lettere at køre rundt på, men firehjulstrækket var en god hjælp i det våde føre. Når først den 60-årige blikkenslager får sin styrthjelm på, vil ingen tro at han er en dag over 20. Der blev også kæmpet for placeringerne i søndagens første heat, hvor landsmanden Bjørn Olaf Wiik gav kamp til stregen med sin BMW M3.

Inden andet heat brød kaos løs hos THB Motorsport. Først havde teamet arbejdet på et ophæng på bagakslen, og da bilen skulle på banen, skete det uheldige: De påkrævede brandsikre handsker var blevet væk, og uden dem ville Tor ikke få lov at komme på banen. «Vi ledte og ledte både bil, bus og telt igennem, men den ene handske var væk», forklarer Tor Brynjelsen, der til sidst måtte låne en handske af en konkurrent. «Hjælpen kom bare for sent, og jeg nåede ikke til start til tiden», konstaterer Tor tørt.

Til start kom Tor og Audien til tredje og sidste heat, men trods en ihærdig indsats måtte han nøjes med 15. pladsen. «Vi havde flere forskellige små-problemer», fortæller Tor. «Min fysiske form er ikke helt hvor den gerne måtte være, og med både lidt tekniske fejl og den manglende handske var der meget stress på.»

Tor Brynjelsen og THB Motorsport er tilbage på dansk asfalt i august, når Special Saloon Car-klassen kører på Padborg Park tæt på den dansk-tyske grænse.

THB Motorsport

Ring Djursland 2. og 3. juni 2012

onsdag 6. juni 2012

Bilder fra Ring Djursland 2. og 3. juni er nå lagt ut på vårt galleri. Du finner dem HER

GP Danmark

torsdag 1. september 2011

Da er GP Danmark på Jyllands-Ringen ferdigkjørt.  Som medfølgende fotograf hadde jeg en knall helg, og fikk knipsa masse bilder. Det er lagt ut bilder fra teamet nå på galleriet. Det er også en link videre til enda flere bilder fra løpshelga.

Løpet i Danmark var større enn de jeg har vært på i norge, og med STCC «sirkuset» på plass var det nok av kjente førere å se rundt om i depo. Det var fin stemmning, og selv om været til tider var av det fuktige slaget, så var det varmt og fint når sola brøt igjennom. Det var riktignok ikke helt ideele forhold for fotografer, da Danskene hadde vært veldig påpasselige med beskyttelsesgjærdene rundt banen,  men fant ett par plasser hvor man kunne få knipsa uten for mye hinder.

Tor Brynjelsen vil også skrive noen ord om hvordan løpene gikk, så følg med! 🙂

Grand Prix Danmark

mandag 22. august 2011

Da nærmer det seg avreise for Grand Prix Danmark på jyllandsringen 26-28 august.  Beskrivelse av helgens stevne kan du finne HER

Rapport og bilder fra helgen vil komme når teamet har fått beina tilbake på norsk jord 🙂

Jyllandsringen

søndag 22. mai 2011

Det var en stor opplevelse å komme tilbake til det Danske SSC og miljøet der, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Men det er med beklagelse å meddele at jeg pga. en stram tidsklemme må velge vekk løpet på Padborg park nå i Mai.

Det er mitt håp og intensjon å komme tilbake på Djursland i neste måned, og da med en forhåpentligvis sterkere fysikk, slik at jeg er i stand til å fullføre hele stevnet med en forhåpentligvis hederlig plassering. Løpet på Jyllandsringen ble både en opptur og nedtur for meg. Oppturen var at vi kunne sortere ut en del små problemer med bilen, og at den etter hvert fungerte veldig godt. Nedturen var meg selv og fysikken, den må forbedres !

Jeg hadde en intensjon om å delta mest mulig i den Danske SSC cup da jeg tilmelte meg tidligere i vår, og den intensjonen er fortsatt aktuell, så de resterende løp står høyt på prioriteringslisten for høsten. Det er vel som for oss alle, økonomien som styrer det meste her i livet, så det gjenstår å se hva livet bringer. Uansett dette er livet og jeg ønsker alle som er på Padborg en uforglemmelig weekend og all hell og lykke.

Mvh
Tor H.Brynjelsen

sesongstart!

onsdag 20. april 2011

Etter en travel og lang høst og vinter, er det nå klart for sesongåpning i Danmark. Planen i år er å kjøre løp i Danmark, i «Special saloon car» serien, med åpningsløp 22-23 april.

Terminen i SSC er som følger:
22-23. april –  FDM Jyllandsringen
28-29. maj – Padborg Park
18-19. juni – Ring Djursland (SSC Festival)
26-28. august – FDM Jyllandsringen (Grand Prix Danmark)
10-11. september – Ring Djursland
8-9. oktober – Padborg Park

Målet er å få med seg flest mulig av disse løpene.