Arkiv for kategorien 'Annet'

VIP TUR JYLLANDSRINGEN 23.–25. AUGUST 2013

søndag 5. mai 2013

Vi har med dette gleden av å invitere Dere til det store og tradisjonsrike Grand Prix Danmark.

Her er en link med mer informasjon om turen, samt påmeldingsinformasjon: VIPtur

Sesongstart!

søndag 5. mai 2013
Sesong start 2013.
Nå er sesongen endelig i gang, og jeg har for dette året engasjert meg sterkt i å få i stand et Nordisk Racing samarbeid. Dette har resultert i en vennskaps cup som skal avvikles parallelt med NM og DM i henholdsvis Norge og Danmark. Mer info. om dette er å finne på www.racingnm.no

Min satsing i år blir i det Danske mesterskapet og Nordisk cup. Første løpet er allerede gjennomført på Ring Djursland, hvor jeg fikk en tredje, en andre og en første plass i klassen, og dermed vinner av SSC 3 i åpningsløpet. Nå videre så har jeg planlagt å delta på åpningsløpet her hjemme, som går på Vålerbanen nå i mai, nærmere bestemt den 11 og 12. Dette løpet er med i planene for å få litt mer tid på bane og trening for meg selv, samt å markedsføre de Nordiske løpene. De store løpene for meg vil utvilsomt være på Rudskogen i juni og Jyllandsringen i august. Det er med stor spenning i kroppen jeg ser frem til disse løpene.

Vi har også på planen å få til en VIP. tur til Jyllandsringen (se eget nyhetsinnlegg), og her er det en viss forventning å få med en rekke gjester på en topp Racing Weekend, invitasjoner er sendt ut og vil også ligge her på denne siden for de som er interessert.

Sesongstart 2013

fredag 19. april 2013

THB Motorsport er i skrivende stund i sin første løpshelg for 2013.  Det hele foregår på Ring Djursland 20.4 og 21.4. Vi kommer tilabake med resultater og oppsummering når helgen er ferdigkjørt og pulsen har senket seg igjen!

Protrett

onsdag 3. juni 2009

Tor H. Brynjelsen ble protrettert i avisa Karmsund og dette kan du lese her:

thb_protrett.pdf